lördag, juni 10, 2006

Fotbolls Vm

Har svårt för fotboll. Jättesvårt. För det första begriper jag inte reglerna (har aldrig brytt mig om att lära mig dem i och för sig). För det andra begriper jag inte hur 22 personer som jagar en boll på en yta stor som överkalix kan framkalla något som helst intresse från någon. Storleken på spelplanen gör ju att man, för att kunna hänga med i spelet och få en överblick, är tvungen att filma så otroligt långt ifrån, vilket i sin tur leder till att spelarna får storleken av myror på TV-rutan. Därmed ser man inte vem som är vem och knappt vad de sysslar med heller.

Dessutom förstår jag inte hur det kan vara så otroligt svårt att få in bollen i mål. Jag menar, hur svårt är det egentligen att sparka in en boll i en ruta stor som en ladugårdsvägg? Jättesvårt tydligen och detta ska man då titta på i över en och en halv timma???

Jag säger;Nej tack. Jag har nog nåt annat för mig.

1 kommentar:

Mye1 sa...

men nu blir jag förtvivlad! vad är detta???
säg inte att du är en sån Hockeymänniska??
när 30000 personer står upp och sjunger nationalsången solen skiner och man ser "de små myrornar" kuta runt och göra sitt yttersta för att göra oss nöjda, då är lyckan fullständig! när man sen ser hur vi rör oss snabbt mot "ladugårdsväggen" stiger pulsen och svetten bryter fram i pannan och PANG!!!! MÅÅÅÅL!!!! helt underbart!

förr gillade jag inte heller fotboll men under em-2000 satt vi varje kväll ett tätt sammansvettsat gäng och kolla fosball och drack ccider och åt jäkligt mycket god mat! ibörjan var det en plåga så en kväll hörde jag mig själv vråla "spring då för helvete" DÅ var jag fast!:)

Gadgeten innehöll ett fel