måndag, juli 10, 2006

Allt går sönder

Det är nåt fel med det här huset, eller så är det fel på familjen som bor i det. Allt går sönder. Det finns inga prylar som överlever ett år här. Det beror nog på mig. Jag tror att jag har nåt slags elektomagneteiskt fält omkring mig som tar kål på allting. Elvispen la av, och strax efter den så slutade brödrosten att fungera. Efter det var det dags för kaffebryggaren och sen gick munstycket till ena dammsugaren sönder. Vi köpte en ny brödrost, kaffebryggare och elvisp. Nu har nästa elvisp också gett upp och munstycket till den andra dammsugaren har också gått sönder. Bilen är också trasig här och där; vindrutan är sprucken, handtaget till förardörren är trasigt, AC´n är paj, höger bakruta går inte att hissa ned, vindrutetorkaren bak har ramlat av, backvarnaren funkar bara i plusgrader och nu låter det konstigt om bromsarna och ena stötdämparen i fram. Var ska detta sluta?

2 kommentarer:

Cliff Hanger sa...

Lika bra att stanna kvar i sängen tills saker och ting lugnar ner sig. Varför gå upp - det kan ju bara bli värre efter det?

Mickey X sa...

Det låter som om du snart kommer få ett lik på halsen, ett billik.

Hos mig går alla glödlampor sönder hela tiden, bar att acceptera livsödet och skruva i en ny tänker jag då lite pragmatiskt.

Gadgeten innehöll ett fel