torsdag, augusti 24, 2006

gud så fånigt

Vad fånigt egentligen. Nu har jag, som jag blivit tillsagd, pingat mina blogginlägg hela dagen. Men varför egentligen? Jag skriver ju mest för min egen skull. Visst är det trevligt med kommentarer men det känns ju mest fånigt och lite fåfängt att gå in och pinga. (Skumt ord förresten) som om nån skulle vara intresserad liksom....

5 kommentarer:

m.x:l.n.o sa...

Visst är det fånigt. sluta genast.

Pinga kommer säkert från upåtsvärlden där man kan skicka ut ett ping, en ljudsignal, där man sedan mäter tiden tills ett eventuellt eko (svar) kommer tillbaka. På det sättet kan man 'se' vad som finns runt ubåten eller om något finns nära.

Att pinga med datorn innebär egentligen att man anropar en IP-adress och ser om man får ett svar från en eventuell dator på just de ip-adressen.

Eder nivdspd

sockerdricka sa...

Det är inte alls fånigt och fåfängt. JAG vill iaf ha läsare, det är väl det som är poängen med en publik blog? Annars kan man lika gärna sitta och skriva i ett word-dokument!

Miiaoo sa...

*erkänner* Jag kikar också om jag fått nån kommentar. Men det är ju inte så många som läser min..
Men fåfäng är man ändå! =o)

listoplisto sa...

Fast om man inte ville ha uppmärksamhet så skulle man väl bara skriva sina tankar i ett Worddokument eller liknande? ;-)

Pinga på!

Anette sa...

Äsch, är väl inte det minsta fånigt. Jag pingar glatt mina inlägg även om många av dom kanske mer är för mig själv. Men det är klart jag vill ha läsare, annars hade jag nog skrivit dagbok på det klassiska sättet ;)

Gadgeten innehöll ett fel