fredag, augusti 25, 2006

Jaaa

Nu har jag bokat flygbiljetter för mig och barnen ned till syrran i Malmö i september. Vad roligt det ska bli. Gissa vem som blir överlycklig i morgon bitti när han får höra att han ska få flyga flygplan för första gången.

8 kommentarer:

SixesAndSevens sa...

Hmmm... vad har du gjort för att ändra stilen på din blogg så drastiskt?

Anette sa...

Oj, här var det helt ny layout när man kikade in :)

Nå, blev det höga tjut och yster dans när du berättade om flygresan?

smultronpaj sa...

Japp. Har uppdaterat till betaversionen och då var det plötsligt jätteenkelt. T.o.m ett datapucko som jag fattade hur jag skulle göra.

Anette: Jodå, han blev en mycket lycklig kille, fast sen blev han sur för att det inte skulle ske på en gång. Så är det med fyraåringar.

SixesAndSevens sa...

Hej igen... hur gör man det? Kollade lite på sidan, men vågade inte riktigt prova... Ska man fylla i alla uppgifter igen? Känns som att det gamla försvinner helt då. Eller? Fattar inte... :)

smultronpaj sa...

Man får lov att skapa ett google konto. Då får du fylla i uppgifterna har jag för mig. Sen när du är på dashbordsidan får du klicka på template och välja en ny eller om det står uppdatera eller liknande. Det är faktiskt inget svårt. Förlåt att jag är så osammanhängande men jag glömmer lika fort som jag har läst det.

smultronpaj sa...

Alltså, det gamla försvinner inte utan omvandlas till nytt i stället. Du behöver inte fylla i alla adresser till länkar och sådant igen.

Anette sa...

Haha, inte bara fyraåringar som vill att saker och ting ska ske med en gång ;)

Var in och läste om beta-versionen, såg att vi alla måste byta så småningom. Hoppas inte alltför snart bara. En del av mina funktioner kommer försvinna då..iaf för ett tag innan alla buggar är borta.. :(

embryo sa...

vi gisslar att det är piloten som blir överlykclig det söjer jag nu yo

med vänelig hälsning från flygbolagret embryo flyg okcså far ända in i baljan det säjer jag nu yo

Gadgeten innehöll ett fel