måndag, september 04, 2006

Varför lär jag mig aldrig?

Gjorde misstaget att promenera ned till centrum med båda barnen. Vägen dit gick bra. stora killen var på gott humör och åkte sparkcykel nästan hela vägen. Han lovade dyrt och heligt att uppföra sig för då skulle han få en glass efteråt. (Mutor är helt okej, bara så att ni vet) Lillgumman var också på ett strålande humör och jollrade hela vägen ned.

Vi kom in i centrum och allt var frid och fröjd. Jag tänkte att det här är ju en baggis. Vi gick in i första butiken och då brakade helvetet löst. Lillgumman började gråta och skrika och ville inte sitta i vagnen och stora killen började tjata på en gång. Så fortsatte det sen hela shoppingrundan. Lillgumman somnade tillslut efter att jag varit tvungen att våldssöva henne med hela havet stormar i vagnen. Hon sov väl sammanlagt i en kvart för hon vaknade ideligen och började gråta.

Jag lyckades trots allt att handla det mesta som jag föresatt mig, några småsaker glömdes bort i den allmänna villervallan.

Något stressad och irriterad så bestämde jag att vi skulle ta bussen hem itället. Någon som klandrar mig?


(Jag erbjöd barnen till ett hyggligt billigt pris till killen i kassan på systemet, men han ville inte ha dem av någon anledning... Undrar varför...)

Nu sover lillgumman och stora killen har jag satt framför en film, nu ska jag dricka te och njuta av min lilla stund att frihet.

4 kommentarer:

m.x: sa...

Mutor är aldrig okej, bara så att du vet. Mutor är en uppfostringåtervändsgränd av stort mått.

Varför du aldrig lär dig? Kanske för att du inte orkar med att driva all uppfostran på egen hand, i hemmet.

Film för att få en lugn stund?

Jaha du, hur var det med ditt inlägg hos mig för några dagar sedan?

Bli nu inte arg på mig bara för att jag svarar.

m.x: som faktiskt är en god (nåja) medmänniska.

smultronpaj sa...

Jag blir inte arg.

Det är visst okej med mutor, det säger de på bvc bla.

Film är inte heller fel när det gäller att varva ned och få en lugn stund så att lilla syster kan sova ifred. Film är dessutom ingenting som händer särskilt ofta hemma hos oss.

sockerdricka sa...

Tycker inte du behöver försvara något av det du skrev i inlägget smultronpaj..
Mutor is the shit. :)

m.x: sa...

Ok.

Gadgeten innehöll ett fel