tisdag, oktober 31, 2006

förbannad!

Jag är med i föräldrarådet på min sons förskola. I somras lade vi ned en hel del tid på möten angående vissa saker och hela hösten har jag nu väntat på att det ska bli ett nytt möte där dessa saker skall följas upp.

Döm då om min förvåning när jag i morse stiger in på förskolan och ser en lapp där det står att föräldrarådet har bestämt... osv. Har vi? När då?, undrade jag givetvis. Blev självklart nödgad att fråga personalen om föräldrarådet månne hade haft ett möte nyligen och fick bekräftat att så var fallet. I torsdags tydligen. Schysst av dem att bjuda in mig. Jättesnällt verkligen.

Är just nu heligt förbannad och försöker nå verksamhetsansvarige för en kommentar (som de säger i pressen) men hon svarar inte. Undrar om hon har blivit förvarnad? Jag gissar att sonens fröken fattade att jag blev skitsur.

UPPDATERING: På något vis har mitt uppdrag som ordinardie representant i föräldrarådet förvandlats till en suppleantpost. Det är bara de ordinarie som blir kallade. Suppelanterna ska rycka in när de ordinarie inte kan. Därför blev jag inte kallad.

Men vad kul då sa jag. Då kan ni stryka mig helt och hållet för jag har inget intresse av att vara med i föräldrarådet om jag ändå inte får komma på mötena och vara med och påverka.

Allt arbete jag la ned i våras är det visst ingen som bryr sig om. Istället tar de en gapig karl som ordinarie. Men det är väl så man får de platser och saker man vill ha. Genom att gapa störst och högst.

Fan vad jag är förbannad.

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Hoppla hej... Du tror inte att det är ett missförstånd bara? Att de missat dig... Förstår dig dock..lite undrande blir man ju.

smultronpaj sa...

det är klart att de bara har missat mig men det är inte det första strulet med detta föräldraråd och det är därför jag blir så förbannad. Bägaren rann över liksom.

Cecilia sa...

Förstår det! Du får helt enkelt göra myteri och ta över helt och hållet! Om du behöver tips så fråga mig, du vet - jag är ju källan till allt ont *S*

smultronpaj sa...

Ja du är ju proffs har jag förstått. Djävulen själv liksom.

Gadgeten innehöll ett fel