torsdag, november 30, 2006

Flitig som en myra!

Oj vad duktig jag har varit idag. Storstädat hela huset både uppe och nere, bytt alla sängkläder, satt fram alla ljusstakar och stjärnor inför advent, bytt till julgardiner, lagat middag, gjort klart julkorten i photoshop och skrivit ut samt tvättat och hängt tre maskiner tvätt. Dessutom har jag ju givetvis lämnat och hämtat storebror på dagis samt tagit hand om lillasyster hela dagen. Ändå har jag hunnit allt det där. Storebror blev överlycklig att komma hem till ett julpyntat hus. Mysigt. Nu måste jag bara städa badrummen och så är allt klart.

Sen har jag nog förtjänat en dusch och nåt gott att smaska på i soffan i kväll, tycker ni inte?

5 kommentarer:

Johanna sa...

Ehhh, fattar du inte att man får prestationsångest av den där informationen? Kan du komma hem till mig i efermdag och städa och pynta lite? Du behöver inte passa några barn, photoshopa eller laga middag. Bara fixa till mitt hem lite. Tack på förhand.

smultronpaj sa...

Kostar skjortan att anlita mig. Hur du råd med det?

Vanja sa...

Absolut! Dessvärre påminner du mig om att jag INTE gjort mig förtjänt av en dusch och nåt gott i soffan, så det blir lite minuspoäng för det ;)

Miiaoo sa...

Ha ha, det låter ju som mina dagar det där. Fast med bara ett barn..

Du ärt duktig du! Jag förstår verkligen att storebror blev glad över julpyntet..=oD
Julie stirrar i evigheter på det lilla vi har framme nu. Jag har grönt icke glitter med små söta julgranskulor på längs hela längden som hänger över två av dörrarna i vardagsrummet och dom är poppis att stirra på..=o)

Johanna sa...

Smultronpaj, ja hahaha efter den här helgen (ensam hemma med sjuk unge) så är jag beredd att betala nästan vad som helst för lite ordning i hemmet... hahaha :-)