torsdag, december 28, 2006

skumt

Något är fel med elsystemet i den här lägenheten. Hyresvärden har skickat hit elgubbar som varit här och kollat flera gånger men de hävdar att inget är konstigt. Jag är övertygad om att de har fel.

Stup i sjunde kvarten är vi tvungna att byta lampor eftersom de bara går sönder hela tiden. Det är inte bara så att de går sönder och slocknar lite snällt utan de exploderar. Idag har vi bytt tre glödlampor. Sen gick proppen.

Det är inte normalt att byta glödlampa i en och samma armatur i snitt två gånger i månaden. Det kan inte vara normalt. De hävdar att jag köper dåliga lampor och det kanske jag gör men det är ju himla märkligt att samma sorts lampor har funkat precis som de ska på alla andra ställen vi bott på.

Ja ja. Om 12 dagar slipper vi bo här mera. Då är det ääääntligen dags att flytta. Åh vad jag längtar.

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Förmodligen kan det vara så att lamporna är för starka för själva armaturen. Det blir helt enkelt för mycket ström, och då går proppen....

smultronpaj sa...

I varenda lampa i alla rum? Det låter konstigt tycker jag. Dessutom vet jag ju att jag inte har starkare lampor än vad armaturen ska klara av.

Cecilia sa...

Har de mätt spänningen? Har andra i huset samma problem? Är det så, så är det fel på spänningen på nåt sätt... Kanske dags att anlita andra elektriker?

Gadgeten innehöll ett fel