måndag, november 10, 2008

jaha

Nu är man en gift kvinna då... Det känns inget annorlunda alls.

Vi hade i alla fall otroligt mysigt. Allt gick jättebra. Vigseln gick som smort. Vigselförättaren var urgullig och ceremonin var fin. Den var kort men vacker och det var tur för jag hade svårt att inte börja gråta. Lunchen var fantastisk. Eva som gjort cateringen hade gjort ett otroligt jobb, allt var jättevackert och jättegott.

Efteråt lämnade vi barnen hos faster och stack in till gamla stan och bodde på hotell. Jättemysigt. Champagne och choklad på rummet, bastun bokad på kvällen, ut på stan och promenerade runt och åt en god middag på restaurang och sedan hem och mös på rummet. Vi somnade tidigt, vi var båda hemskt trötta. Det var underbart. Att bara få vara vi och bara mysa med varandra.

Igår gick vi upp och åt smarrig hotellfrukost och sedan gick vi en repa på stan innan vi gick på bio och såg Arn. Efter bion längtade vi hem till barnen och mysbyxorna. Det var precis lagom för oss. Vi skrattade åt det, att vi båda egentligen trivs bäst hemma. Vi har inte så många gemensamma fritidsintressen men vi är båda lika hemmakära. För oss båda är höjdpunkten att bara få krypa upp i soffan och mysa med barnen. Välkommen hem sa jag till min man när vardagen slog emot oss på en gång med gnällande och bråkande ungar.

Jag är nöjd och lycklig. Det kommer nog en och annan bild lite senare.

3 kommentarer:

Stefan sa...

nämen! vad smutt! grattis som fan!!!

smultronpaj sa...

tack!

Anette sa...

Låter som ni hade en alldeles underbar dag!! Grattis än en gång :)

Gadgeten innehöll ett fel