söndag, juli 19, 2009

MYYYS

På sistone har det varit dåligt med romantiken och myset här hemma. Men igår tog vi igen det med råge. De större barnen har varit utlånade till mamma på landet sen i torsdags så jag och Johan och Theo åkte in till stan med planen att spatsera på Djurgården. Det blev så mycket mer.

Vi gick från Centralen till Hötorget till Gallerian till Gamla stan till Slussen till Nybrohamnen längs Strandvägen över Djurgårdsbron, längs kajen på Djurgården bakom Vasa museet mm, förbi Grönan och Skansen och sen vände vi och gick tillbaka förbi Skansen och tillbaka till parken precis innan bron och sedan gångvägen längs vattnet en bit och sedan tillbaka igen Strandvägen- Norrmalmstorg - Sergelstorg - Centralen.

Vi strosade i maklig takt, tittade i affärer, fnissade åt människor, beundrade utsikten - Stockholm är så vackert - höll handen, åt glass i Gallerian och mat på Djurgårdscaféet precis efter bron och glass utanför skansen, mumsade jordgubbar på en bänk vid vattnet vid Djurgårdsparken och gick och gick och gick. Solen strålade och det var precis lagom varmt.

Vi hade underbart mysigt. Totalt var vi i stan i nio timmar och då satt vi ned i max två utav dem, så när vi efter att vi kommit hem skulle se på film i soffan dröjde det inte många minuter innan jag hade somnat.

Mys

Inga kommentarer: