lördag, juli 08, 2006

en liten lista jag snott hos cliff hanger

5 saker jag har i min frys, sett i ett funktionellt perspektiv

förnärvarande är den extremt tom så det är nog svårt att få i hop fem saker ens. Låt se: kantareller, hamburgerbröd, fläskfilé, kylklampar och... is


5 saker jag har i min garderob

Min stackars garderob är i sorgligt behov av uppdatering men jeans hittar man ett par stycken, nåt linne, min nya kjol jag fick av sambon i födelsedagspresent, några handväskor jag aldrig använder och mysbyxor.


5 saker jag har i min bil

Jag har ju inte ens körkort men i min och sambons gemensamt inköpta bil finns; en icke fungerande AC, ett icke fungerande handtag till förardörren, en spräckt vindruta, två bilbarnstolar och en massa skräp.


5 saker jag har i min handväska

Jag använder inte handväska längre. Jag stoppar allt i skötväskan istället och i den finns ju blöjor, tvättlappar, plånkan, mobilifonen och en och annan napp.


5 pers att skicka vidare till

Vaddå skicka vidare? Fattar jag inte hur man gör.


Uppdatering: Okej jag skulle vilja läsa denna lista hos... hm låt se... Stefan och sugbloggen, Rabarber, Net och Nemo, det får räcka.


Nån annan som känner sig manad? Säg till så jag kan läsa.

4 kommentarer:

stefan sa...

skicka vidare= nämn vilka personer (bloggare) du vill ska anta utmaningen. för att de ska veta det bör man ta sig till deras bloggar och nämna att de fått utmaning/skickad vidare

smultronpaj sa...

aha! Tack stefan.

Mickey X sa...

Jag gjorde en lista bara för att jag har tråkigt. Håll till godo.

Anette sa...

Utmaningen antagen - svaren finns på min sida.. :)