tisdag, december 09, 2008

lämnad

I natt blev jag lämnad. Maken tog sitt pick och pack och flyttade till en lägenhet. Kvar blev jag med ett hus och två och ett halvt barn. Bilen tog han också så inte ens den hade jag kvar. Han hade blivit upp över öronen kär i Shirley Tramp.. förlåt Clamp och de skulle starta ett nytt liv tillsammans.

Jag drömde naturligtvis men det kändes verkligen inte som det när jag var mitt uppe i det. Det var fruktansvärt. Det gjorde ont i varje cell av kroppen och jag var helt förstörd. Tårarna rann och jag vaknade av mina egna snyftningar.

Blev tvungen att krypa nära nära och väcka honom för att få höra om han älskar mig. Han lovade lyckligtvis att han inte har några planer på att lämna mig och att han älskar mig.

Kände mig ganska låg hela morgonen, det är svårt att hämta sig efter en sån natt. Mannen verkade inte så berörd, han undrade bara varför han inte kunde ha fått nån snyggare är Shirley Clamp om han nu ändå skulle vara otrogen.

1 kommentar:

Kusinen Sophie sa...

jag vet precis hur det skänns! såna mardrömar har jag också haft. Det är så ohärligt. Men det viktigaste är din make älskar dej (och min mej). Stora kramar till er alla

Gadgeten innehöll ett fel